Tudoduu!

Ju hej på er. Jag har rubriks brist så då blev de som den blev :) nåja jag är på iPad:en nu igen :P men nu kan jag i alla fall lite mer på denna apparat. Ju men nu har jag suttit här å tittat på när två pojkar har spelat Xbox en stund. Men nu ska jag hitta på nåt annat. Har inga bilder ännu eftersom jag inte har några bilder på iPad:en så de blir en annan gång. Puss hej.
//Sofia

Sorry för dålig...

jo jag vet att jag har haft dålig uppdatering på bloggen, men de är för ajasmin dator har hakat upp sig så de går inte att logga in... Men ska försöka blogga mera. Just nu sitter jag vid iPad:en och skriver. Så därför kommer inga bilder upp. Eftersom jag är ovan med den ännu. Men snart kan ja väll lägga upp bilder här också. va fick den idag så därför är jag ovan ännu. Men jag skriver mera nån annan gång. Kanske senare ikväll om jag hinner och får datorn att samarbeta med mig. Men ni får ha det så bra.
//Sofia

Sorry för dålig...

jo jag vet att jag har haft dålig uppdatering på bloggen, men de är för ajasmin dator har hakat upp sig så de går inte att logga in... Men ska försöka blogga mera. Just nu sitter jag vid iPad:en och skriver. Så därför kommer inga bilder upp. Eftersom jag är ovan med den ännu. Men snart kan ja väll lägga upp bilder här också. va fick den idag så därför är jag ovan ännu. Men jag skriver mera nån annan gång. Kanske senare ikväll om jag hinner och får datorn att samarbeta med mig. Men ni får ha det så SofiaSofia

Hejsan hoppsan

Jag kolla statistiken nyss. Kolla bar för att se om de hade gått ner eller uppåt :) Gissa vad... jo den hade gått upp :D nu är jag glad tusen tack till alla som läser min blogg. Utan er skulle de inte va lika roligt att blogga. Ni är bäst :D
//Sofia

Är hemma

Nu är första prao dagen avklarad på den här veckan. Var helt bra dag. Jag skalade morrötter, diskade, plockade disk, plockade ren disk där de föremålet skulle vara... bakade en chees cake, plockade fram lemonad i baren. Nu sitter jag här kom hem för ca.45 minuter sen. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Men nog kommer jag väll på nåt. Jag bloggar mera sen när jag har nåt att blogga om ;) 
//Sofia

Tidsinställt!

Hej hopp i lingon skogen. Detta är ett tidsintsällt inlägg. Just nu kommer jag att var på restaurangen och jobba. Jag kom annars på att vi kommer att ha en prao elev här hemma också. Hmm.. har fortfarande inte kommit på varför man vill komma hit på prao av alla ställen. Nåja om man är intresserad av jordbruk och fordon så är de väll rätt ställe ;) Hoppas personen trivs i alla fall. Slutar detta inlägg här och uppdaterar när jag är hemma :)
//Sofia

Fars dag!

Hej på er! 
Ja idag är det fars dag då. Jag har inte gjort så mycket ;) Eftersom jag somnade först runt 06.30 så sov jag inte så länge. resten av familjen uppvaktade pappa när jag sov hoppsan :P Sen frågade pappa om jag skulle med och äta älg soppa men jag sa nej eftersom jag inte gillar kött soppa så stanna jag hemma. Jag levde på en semla med ost på ;) hahah de var min lunch idag. Så jag har nog bara slappat idag. Hoppas ni fick en bra farsdag. Jag var ju på prao till en skola så där hjälpte jag till att baka kex så fick hem några stycken och så gjorde jag ett kort när jag var med på en tekne timme. Så de la jag på bordet så han skulle få nått av mig i alla fall. Skrev en dikt också som jag skrev på kortet jag gjorde. Nu ska jag gå och sova. Ny prao vecka i morgon. Denna gång ska jag vara på en restaurang ;) Ska vara där med en jag känner. Jag börjar först 09.00 så jag får sova en timme extra eller inte. Måste upp och skriva ut en lapp jag ska ha upp i skolan och så ska jag söka fram nå inneskor jag kan ha. Så där pös min sov morgon. Nåja jag överlever. Hoppas ni hade en trevlig fars dag. Puss.
//Sofia

Dålig uppdatering

Jag kom på att jag inte bloggade igår men de var för att nätet var långsammt och bara inte ville som jag. Fick fixat det för en stund sen. Har inte gjort så mycket idag. Var sista dagen på första prao platsen :/ De var riktigt roligt faktiskt, jag trodde inte jag skulle trivas sådär bra som jag gjorde. Kommer sakna ettorna och treorna eftersom jag var mest med dom. En ville jag skulle stanna hela året :) Då blev jag glad. Fick massor med kramar av treorna när dagen var slut :D Men nu ska jag fortsätta att se på tv:n ;) 
//Sofia

Problem..?!

Jag kom på att jag ännu levde i oktober så vi svängde kalendern på min anslagstavla och gissa vem som är där?! Jag har nämligen två och på båda hänger nu Alexander Skarsgård som seriöst tänker de ta livet av mig eller? Jo som ni kanske märker så tycker jag inte om Alexander speciellt inte när båda kalendrarna har honom på november månad. Så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Kan ju säga att bilderna är kanske inte dom finaste på honom heller så jag vet inte om jag ska byta tillbaka till oktober eller kanske låssas att de är december redan eller så får jag ta och gömma dom tills denna månad är över.. Hmm.. lite problem vill verkligen inte ha honom på väggen. Nåja just nu sitter jag här och hjälper till i ettans klass. Härliga elever de är så gulliga :D Skulle kunna stanna en vecka till bara för att få vara där. Men de får man ju inte såklart grr.. Men sen ska jag ju också vara med treorna sen senare idag också de är en liten härlig klass de också. Gillar att vara med dom också. Sen till sist men inte minst ska jag vara med sexorna undrar hur de kommer att gå... Känner några därifrån så de ska väll gå hyfsat bra antar jag. Nåja bloggar mera när jag kommer hem :) Ha en bra dag alla puss hej!
Målnen speglar sig i vattnet ;) Taget vid sommarstugan av mig :)
//Sofia

Grattis pappa!

Idag är det min pappa som fyller år. Så grattis på födelsedagen hoppas du får en bra dag :D Njut! De är din dag idag. Du får presenten senare ;) 
//Sofia

Godnatt inlägg!

Jag har inte haft så mycket att blogga om så jag har ine bloggat. Men Alexandra gick hem vid fem och när hon gick hem så värmde jag nån soppa att äta sen dess har jag inte fjort nåt alls. Surfat på nätet och lyssnat på musik. Men nu ska jag gå och sova bloggar mera i morgon. Godnatt :)
Vår bastu vid sommarstugan :) Pappa har byggt ihop den helt och hållet sen fick vi hjälp med att få den på plats sen har han gjort trappan och "lackat" den även taket har han gjort :D I morgon fyller han ;)
//Sofia

Kompis här

Helloj, sitter här med Alexandra. Hon kom hit efter praon. Dagen har varit bra. Jag var ute på nån naturskola som två klasser hade. De snöade när vi var ute ;) Så nu har vi snö igen. Men nu sitter A och gör historia läxan och jag sitter och bloggar. Vi lackade naglarna för en liten stund sen. Kanske kommer de upp nån bild senare. Nu ska vi göra nått vettigt ;) Ha de så bra Puss hej!
//Sofia

Förslag??

Antagligen är jag hos ettorna just nu... Jag bloggar mera sen när jag är hemma... Ni får gärna kommentera vad ni vill läsa om så kan jag fixa de på dagarna så länge jag är på praon eller i skolan. Skulle vara roligt att "höra" vad ni vill läsa om :) t.ex. nåt om mina intressen, vardagen, this or that... va som hällst. Bara att kommentera :) Man kan kommentera anonymt om man inte vill skriva namnet. Ge förslag :) 
//Sofia

Efterlyses...

Har inget bättre för mig så tänkte ta och blogga lite. Jag kolla ju på en serie som jag skrev här tidigare men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den... Rubriken till den avslöjde en hel del och jaa... Nåja imrgon så ska jag vara med ettorna och sen med treorna som ska på nån naturskola så jag måste klä mig varmt i morgon problemet är bara att jag inte vet var mina utebyxor är *suck* så får väll stå och frysa då... bara i 3 lektioner sisådär. nåja de ska väll nog gå ändå. Sen tänkte jag höra om de är nån som vill göra en header till mig? Skulle bli glad ifall nån ville göra en :) Kommentera på detta inlägg så skriver jag min e-post adress. Jag vill ha en ny har nog den gamla men de står fel blogg på den ;) eftersom jag använder den till den gamla bloggen ;) Nu ska jag kolla om de kommer nå bra på tv:n eller om jag ska sitta här och lyssna på musik från "Spotify" :) Puss hej!
//Sofia

Kort om dagen!

Hej på er! Jag tänkte berätta kort om dagen. Vaknade 07.00 av ett alarm på mobilen. Klockan var 07.30 då jag steg upp jag la på mig kläderna och gick upp för att äta nåt och sånt. Jag åker taxi till prao platsen med de som ska till skolan... Ja när jag kom till skolan så var jag ute en liten stund innan jag gick in för att kolla var jag skulle vara fick en läseordning så nu visste jag var jag skulle men vet inte var jag ska vara i morgon två sista lektionerna men de visar väll sig. Dagen gick bra går inte in på några detaljer. Kom hem halv tre konstig känsla att komma så tidigt brukar komma hem runt tjogofem före fyra annars ;) Men sen la jag på te och åt mellanmål. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Men nu ska jag gå och se på "portkod1321" som kommer på svtplay. Ha de så bra!

//Sofia

Info

Namn: Sofia
Ålder: 15
Längd: 170cm
Sko storlek: 40/41
Gör just nu: Är på prao
 
ALLMÄNNA FRÅGOR:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Snäll, hjälpsam och artig ;)
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: För envis kommer inte på nåt just nu har hjärnsläpp... ;)
Vad är du rädd för? vet inte vad jag är rädd för men de finns saker jag ogillar
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: ögonen ;)
Det roligaste jobbet du har haft/har: Power club ledare
Har du körkort eller bil: Nix
När tar du ditt körtkort om du inte har men vill ha: Om 3 år
Vem åkte du bil med senast: Ingen aning
Vem åt du mat med sist: Mig själv
Vem sov du hos sist: Kanske My??
Vem sov hos dig sist: Ingen aning
När grät du senast: Väldit länge sen
När skrattade du senast: Idag :D
Vad har du alltid i din väska: De som är viktigt.. mobil,pengar...
Har du varit utomlands någongång: Jo
Största stad/städer du varit i: Madrid, Helsingfors,Stockholm,Maspalmas...
Har du piercing eller tatuering: I öronen
 
ANTINGEN – ELLER FRÅGOR:
Storstad eller landet: Landet
Hambugare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund
McDonalds eller MAX: Ingen av dem
Sverige eller utlandet: Utomlands
Sport eller nyheter: Sport
Fotboll eller hockey: Fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Båda ;)
Sommar eller vinter: Sommar
Höst eller vår: Vår
Flyg eller tåg: Vet inte har flygit mer så kanske tåg ;)
Bil eller buss: Bil såklart hatar bussar...
 
Detta är ett tidsinställt inlägg just nu är jag på prao platsen... Skriver mer när jag är hemma..

Ovan

Jo som sakt så kommer jag att blogga här ett tag.Vet inte hur länge ännu men om jag trivs så kommer jag antagligen att blogga häär länge :) Eftersom jag inte har bloggat här på ett tag (hade förr en blogg här men tog bort den) så måste jag pröva mig fram så ni vet ;) hahaha nej men jag ska försöka blogga så bra jag kan och så mycket jag hinner. Kommer säkert att komma tidsinstäällda inlägg också. Eftersom jag inte kan blogga nu när jag har skolan... Eller nu är jag på prao så nu kommer jag hem en timme tidigare än vanligt :) Jag hoppas ni gillar bloggen och kommentera gärna om ni vill jag ska skriva om nåt speciellt :) Puss hej!

Hunden Lufsen får stå för bilden ;) Kopering förbjuden! 
//sofia

Presentation av mig :)

Hejsan hoppsan i lingonskogen! Jag tänkte ta och presentera mig. 
Jag heter då Sofia och kommer från Finland, jag är 15 år och jag gillar att vara med vänner, fotografera, vara i stallet o.s.v. Mina bilder är tagna med min system kamera Canon EOS 550D och med objektiven Canon EFS 18-55mm och Tamron AF 70-300mm. Men jag ska skaffa ett till objektiv och ett stativ åt mig. Jag äger även två kameraväskor. Jag har en sköt ponny vid namnet Ponto, han är en fjording. Jag sköter även hans två shettis kompisar Bertel och Bolek. Jag kommer att ha denna blogg "på prov" ett tag och se om jag vill fortsätta eller om jag bloggar vidare på mig gamla blogg gå gärna in på den och se :) http://srbloggen.soclog.se/
//Sofia 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.




RSS 2.0