Jag är med och tävlar :)

Jag är med och tävlar om ett par Beats By Dre eller 50 Cents nya hörlurar hos Nisvet Suljić :) Dessa finns att välja på: bilden är från Nisvets sida.
//Sofia

Dag 6 min kamera utrustning

Dag 6 min kamera utrustning.
 
Ja var ska jag börja nåja.
 
Min kamera är Canon EOS 550D jag har ägt den nu i 2år.
 
Detta är standar objektivet 18-55mm
 
Detta objektivet fick jag för 1år sen Tamron 70-300mm
 
Detta objektiv fick jag i år Canon 55-250mm
 
Canon Kameraväska som jag fick för 2år sen med kameran.
+
Fancier kamera väska hitta ingen enskild bild på den men den finns på denna bild:
 
Hoya, UV-suodatin hmc 58mm
två uv-filter i storlek 58mm ett som är i små bitar och ett som är på objektivet 18-55mm ska skaffa ett nytt till de nya objektivet 55-250mm i samma storlek, sen har jag ett till Tamron objektivet i storlek 62mm.
 
Sen har jag två USB-kamlar till kameran en vit och en svart. Har ingen bild på dom ;)
 
Sen har jag en kompaktkamera som heter Canon digital IXUS 80 IS i rosa ;)
två kameraväskor till den en som kom med och en som jag har köpt till den av märket GOLLA den är blå med två blommor på. Dock ingen bild på den.
 
Jaa de var väll allt tror jag. Alla bilder är från nätet förutom bilden på min Fancier kamera väska den är min egen.
//Sofia

Dag 5 min dag

Dag 5 min dag: Skriver om lördagen
 
Jag var ju i Helsingfors då så jag hade alarm på och gick och åt frukost sen ut på stan och shoppade lite till innan vi skulle till tåget. Vi åt mat och gick ner till hamnen där vid ett café drack jag varm choklad och en jätte maräng ;) Bildkommer senare. Vi gick till hotellet efter väskan coh traskade mot tågstationen där vi väntade tills tåget kom vi satte oss där vi skulle sitta och sen satt man där i 4h och 25minuter tåget blev försenat när vi stog i Tammerfors för länge så då blev vi 10minuter försenade. Vi steg av tåget 20.43 och åkte hem. 
Det kommer lite mer detaljer sen när jag berättar om resan i dag 7 :) I kort version var dagen bra men jag skulle inta ha nåt imot att åka dit igen och kanske vara där nån dag längre för nu hittar jag ju åtminståne där och kanske då de är sommar för de var förbaskat halt där ;) 
//Sofia

Dag 4 tre saker jag inte klarar mig utan

Dag 4 då tre saker jag inte klarar mig utan:
 
De är nog:
1. min mobil
2. min dator
3. kläder, mat
 
de är nog det viktigaste å pengar.
Jag kommer att skriva om min dag igår eftersom jag inte gjort nåt idag :P
Så de kommer jag att ändra rill dag 5. ;)
//Sofia

Allt och inget

Jag bloggade inte igår eftersom min mobil inte var sammarbetsvillig och ville inte som jag. Jag vet inte va den fick för fel men den ville inte ansluta till  något internet. Så därför bloggade jag inte igår när jag satt på tåget. Annars va de ganska trist. Men jag har ju inte lagt upp 20 dagars listan eftersom jag hade glömt bort men jag kommer att lägga ut alla idag så de kommer nog upp fasst inte på rätt dag då men nåja. Nu ska jag kolla om jag får min mobil att sammarbeta så jag får in bilderna på datorn som jag tog i Helsingfors så ni får se staden också ;) Ha en fortsatt bra dag:) 
Hahah lite skildnad på storlek ;) 
//Sofia

På hotellet

Nu är jag på hotellet efter shopping sen vi kom;) jag har inte köpt jätte mycket men nåt. Just nu sitter jag och surfar via mobilen eftersom mamma är på paddan ;) kan visa några bilder jag har tagit här i Helsinkki :P jag har nog några ännu men ni får fler senare. Inte värdens bästa kvalite men den får duga
/
//

i tåget

Sitter just nu i ett trist tåg. Nu är vi i seinäjoki tåget började nyss åka. Vi är framme i Helsingfors vid två. 
//Sofia

på väg

ska snart iväg till tåget så bloggarr mera då.

Besöksrekord!

Nu är jag super glad idag blev det besöks rekord igen och denna gång var det många som har besökt bloggen :) Det tackar jag så mycket för. Ni gjorde min kväll super nu får jag ny insperation att blogga för er när de finns de som faktiskt läser den tusen tack ni är verkligen bäst

Hemma

Nu var jag hemma då. Jag vann inget men var nära flera gånger. Jag kolla min 20 dagars lista och kolla att jag skulle bärätta om min kamera utrustning då men de kan hända att jag byter med min dag eftersom jag inte vet när jag kommer hem ;) om jag inte gör det till et tidsinställt inlägg men jag får se. Nu kollar jag på Min stora gala. Jag tror jag måste kolla vad jag ska ha med mig redan ikväll eftersom jag ska upp 07.00 och vi åker direkt vi är klara så då hinner jag int packa ner de viktigaste. Så de får jag väll göra ikväll om jag minns. ;) Men ni får ha en bra kväll så uppdaterar jag i morgon på tåget :) 
//Sofia

Dag 3 min frulle

Jaa, dag 3 då min frulle sorry men jag har ingen bild på min frulle som var lunchen hahah ;) jag sov så länge så jag åt ingen frulle ja då viste ni det :) A ska me på bingon ikväll så just nu väntar jag på att hon ska komma hit. Jag hoppas jag vinner nåt hahah ;) Jaa jag skulle ju sätta upp en bild på mitt hår också de hade jag ju glömt bort helt och hållet haha. Nåja de får bli ikväll eller om jag tar nån bild via mobilen imr ;) Hur ska man årka sitta i ett tåg i 4 timmar??? va ska man göra i 4 timmar, ja de är en bra fråga :P få väll ta med nåt så jag håller mig sysselsatt. Ne nu ska jag kolla var jag la mina pennor och sen ska jag kolla om A är på väg ;) Ha de bra bloggar när jag kommer hem sen.
I brist på frulle bilder bjuder jag på två bilder jag tog på julafton före tomten kom ;)
//Sofia

Ny design

Jag böt design nyss jag gilla denhär designen så jag bytte. Sidan heter www.designadinblogg.se om ni vill ändra disign på er blogg. Går ändast till de som har webblogg.se eller blogg.se. I morgon åker ju jag till Helsingfors. Jag kommer nog att blogga där också men inte lika mycket eftersom jag inte kommer att hinna ;) men när jag är i  tåget kommer jag blogga och när vi är på hotellet sen får jag se hur mycket jag bloggar mer.  Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan och hinner jag lovar ;) Nu ska jag gå och äta nåt och vänta på en kompis ska komma hit och fixa en sak ;) I morgon ska jag också fixa ett sim kort till min nya mobil så jag inte behöver gå med två :P hahah
//Sofia

Kort om dagen hittills

Jag steg upp ca 11.57 så gick jag och äta lunch sen åkte vi till frissan och där satt jag i en timme och 15minuter om man ska vara exakt ;) jag färgade håret och klippte topparna. Kan lägga upp bild senare. Så nu har jag två färger i håret då ;) det blev en mörkbrun färg undrer och den som jag hade åvanpå men den ser lite röd ut haha :P Om ni vill följa mig mera än har på bloggen så kan ni ju följa mig på instagram där heter jag Svartvit97 där lägger jag ut bilder m.m så de är bara att följa :) Nu ska jag hitta på nåt. Sen kanske en kompis kommer hit och trixar med headern ;) Sen ikväll ska jag väll på skink bingo in till byn. ;) Ha en fortsatt trevlig dag :)
//Sofia

Dag 2 fem fakta om mig

Nu kommer dag två fem fakta om mig.
 
  1. Jag gillar inte att städa och oftast städar jag bara när jag måste eller om de verkligen ser ut som ett bomb nerslag.
  2. Jag har samlat på sånadär hästar och djur som finns att köpa i de flästa affärer (Schleich (S) )
  3. Jag prenumererar på tidningen FRIDA och köper ibland Häst Magasinet
  4. Jag har ägt min kamera i tre år precis och datorn har jag haft i 4år Tamron objektivet har jag haft nu i 1 år. De nya objektivet har jag haft i 2½dagar ;)
  5. jag har ägt 4 mobiler detta är min femte mobil :P
De var dom de ;) Nu ska jag kolla lite hårfärger på nätet ge gärna tips ;) Ha en fortsatt bra kväll!
//Sofia

Bilderna från idag.

Här kommer bilderna från idag. Inte många men några i alla fall.
Jag bjuder på dessa bilder denna gång ;) 

Besöks rekord, Tips?

Ni är bäst :D Jag har haft besöks rekord idag :) Tack tack alla som läser min blogg ni är värkligen de bästa stort tack och jag hoppas att ni stannar och kommenterar :) Snart laddar jag upp bilderna från idag :) Så håll utkik. Annars får ni gärna komma med förslag på vilken färg jag ska färga håret denna gång. Funderar på brunt hår eller mörkbrunt under och en liite ljusare åvanpå. Men jag vet inte säkert  så skriv gärna tips och förslag :) 
//Sofia

Gästbloggning av Alexandra

Hej! Nu gästbloggar jag, Alexandra, här på Sofias blogg. Jag vet inte vad jag ska skriva om men jag är iaf vid Sofiasoch jag  bloggar från hebbes nya mobil som är riktigt cool!! Men om ni vill läsa min blogg så den heter alexandrastorys.blogg.se. Men nu tänker jag inte skriva nå mer för jag måste snart hem. Så hej då :)

God morgon

på er alla. Jag ska ju och fota idag med en kompis så ni kanske får nya bilder hit. Nuskka jag kolla så kameran är ladddad och lägga den i väskan och sen och äta. Uppdaterar mera när jag kommer hem igen.
//Sofia

God natt

Detta får bli sista inlägget får idag. I morgon så ska jag och fota med en kompis. Så då kanske de dyker upp mer bilder hit på bloggen. Jag är väldigt glad att de är några som läser min blogg :) fortsätt så :D Nu säger jag godnatt från mig så uppdaterar jag mer i morgon ;) 
//Sofia

Inköpas

Detta ska jag köpa på torsdag när vi åker till Karleby:
 
 
UV-filter till nya objektivet (58) runt 13.95€st.
+ så ska jag fixa ett mindre sim-kort 
till min mobil.
 
Detta ska jag köpa i Helsingfors:
 
Displayskydd till HTC:n 16.95€st.
Skydd till baksidan till HTC:n 19.95€st.
Silikonfodral till HTC:n finns i Pink och Svart 
tror jag tar pink 8.95€st.
finns även i gummi men vet inte vilken som är bättre så ni får gärna ge tips.
Gimmifodralet 9.95€st.
kanske nån väska till. Men kommentera gärna vilkan ni skulle välja av gummi eller silikonfodral.
//Sofia
 
 

Mina julklappar

Här kommer bilderna på mina julklappar :)
Såhär såg mina julklappar ut. tredje bilden: de vita pappret är resan till helsingfors de står presentkort till Helsingfors 27-18.12.2012. I de bruna kuväret är det pengar. Annars fick jag min lön av mamma idag, eller de kommer till hennes konto och så tar hon ut dom till mig så nu blev jag lite rikare idag :) Bara mera pengar att shoppa för i Helsingfors ;) Kan göra en liten lista på vad jag vill ha/behöver i nästa inlägg. 
//Sofia

Dag 1

En bild på mig

mums!

Nu sitter jag här och äter glass tårta ;) mums! jag sitter här bredvid kusin D. Jag uppdaterar mrra sensre.
//Sofia

God morgon alla glada

Då vad det en ny dag då igen. Idag ska vi till de som bor en vägg mellan oss ;) alltsi kusin vitamin. så jag ska väll gå och duscha nu och sen söka reda på nåt att ha på sig.  När jag kommer hem så fotar jag julklapparna. Men ni får ha det så bra.
// Sofia

20 dagars lista

Tänkte ta och ha en 20 dagars lista här på bloggen så jag får nåt vettigt att skriva om men jag börjar i morgon.
här är den tog tipset från http://alexandrastorys.blogg.se/tack för tipset Alexandra :) och ursäkta min dåliga handstil ;)Detta är en mobil bild eftersom ipaden inte ville som jag :P//Sofia
 
 
//
 

20 dagars lista

Tänkte ta och ha en 20 dagars lista här på bloggen så jag får nåt vettigt att skriva om men jag börjar i morgon.
här är den tog tipset från http://alexandrastorys.blogg.se/tack för tipset Alexandra :) och ursäkta min dåliga handstil ;) //Sofia
//
 

ny mobil

hej på er jag bloggar just nu från mobilen så  jag fick liv i den :) Jag gillar den hittills måste bara lära mig var allt är och finns. ha de bra.
//sofia
 
 

Hej alla glada

Nu är denna dag snart slut då. De har varit en bra dag lite långtråkig kanske när man inte vet va man ska högra men annars så uppskattas ju alltid kvällen ;) jag kommer kanske först i morgon lägga upp bilder på de jag fått men kan ju göra nå slags lista på va jag fick. Här kommer den:
1. Htc one x :D
2. Canon EFS 55-250mm objektiv :)
3. Kamera väska :) vilket behövdes :)
4. En lampa
5. En paita att sova i och två munkjackor
6. Två tidningar
7. Porslins ängel
8. Parfym och smink liknande
9. Två filmer
10. Pengar ocettan resa till Helsingfors 
11. Choklad 
 
ja de var typ allt. Jag hade inte förväntat mig allt detta och jag kan inte sluta le för allt jag ville ha fick jag i princip ;)  och lite till. Nu har jag bara ett problem eller två. Var sjutton ska jag lägga sakerna eftersom mitt skrivbord är fullt av garn och en bibel som jag inte vet var jag ska lägga den... Sen mitt andra problem är att jag har för stort minnes kort så jag måste gå på torsdag till stan och fråga efter ett mindre sim kort hahah... Så har jag läst bruksanvisningen till den och ja de stod i princip samma i hela "boken" haha...men jag är i alla fall super nöjd och jag hoppas ni är nöjda med era julklappar också. Ska kolla om jag tar bilderna idag eller i morgon. Detta blev ett otroligt långt inlägg plus poäng till den som orkar läsa. :) nu ska jag kolla om jag får min mobil i liv. De stinker parfym fast lådan till parfymen är stängd ;) suck hur ska jag klara när den är öppen då tusan haha :) 
//Sofia 

Kvällen

Ja då var de snart kväll då.  Just nu sitter jag och ser på Mannen som kan tala med hundar. Sen ska jag väll söka mig upp för att hitta på nåt vettigt att göra. Jag hoppas ni har haft det bra. Man hatar ju självklart kollat på Kalle ankas jul :) de är ju ett måste att se på :P men jag uppdaterar mera senare ikväll om julklapparna och kanske de kommer några bilder också om ni vill ha. 
/Sofia 

24.12.2012

Är datumet många längtar till eller hur? ;) kanske mer de som är mindre och tycker att julafton är den längsta dagen som finns när man måste vänta på tomten eller fören man får öppna sina julklappar. Men njut av dagen för den är bara en gång i året. Tänk dig om de skulle vara julafton varje månad då skulle de bli tråkigt till slut visst? Så de är väll bra ändå att jul ändå bara är en gång i året. :) kanske man skulle ta och spela lite julsånger så man får lite jul stämning ;) ha det bäst alla:)
//Sofia 

God jul :)

God jul på er alla! :) jag hoppas ni får en trevlig julafton. Men nu är frågan har ni varit snälla då ;) annars kanske ni inte får några julklappar... ;) nu ska jag vänta på att all julmat ska bli klart och sen får man äta :P 
//Sofia 

En fråga till dig

Jag har en fråga till er som läser bloggen. 
Hur kommer ni att fira julafton i morgon? 
Är nyfiken så ni får gärna kommentera :)
jag kommer säkert att uppdatera bloggen mellan varven i morgon också, kommer säkert Bilder också.
nu ska jag kolla på uppesittarkvällen haha. Ha en fortsatt trevlig kväll. :)
//Sofia 

Vinter bilder (liten bildbomb)

Här kommer bilderna jag fotade idag.
 
fotat från ett fönster
solnerdgång
haha random bild
månen idag ;)
Värdens undergågn?
In zoomat nörd me bilden ;)
före pyntning
efter pyntningen. varför ska man vara som alla andra och ha vanliga ljus i granen? så vi la blåa och de blev mycket finare tycker jag :)
Kommentera gärna bilderna :) 
//Sofia

Värdens undergång?

Jag var ute och fota förr sidan och så såg jag nåt mustigt på himlen (kommer bild senare) som jag blev tvungen att  fota och kolla upp va de var ;) men ni får se senare. Nu ska jag kolla på tv en stund innan jag ska ladda upp bilderna

Nya tag...

Ja om man sku gå ut och fota idag istället när jag inte hann fota de jag skulle fota igår. Så får ni fräscha bilder för en gångs skull ;) jag ska kolla om jag får med nån som sällskap eller om jag bara fotar här på gården ensam. Måste också tömma kameran kom jag på. Nåja nu ska jag gå ut då jag uppdaterar senare ha de bäst igelkott :D
//Sofia 

God morgon

eller om de nu är morgon haha;) ja me nu är det då den 23.12 och de är dan före julafton. Nu ska jag gå och äta mat så jag uppdaterar mera senare idag. 
//Sofia 

God natt

Jag tar och säger god natt på er nu. Jag kolla på beastly men jag kolla bara slutet eftersom jag inte visste att de kom. Men jag tycker att det är en helt bra film. Om man tycker om romantik så är den väll bra haha. Men nu söka jag ta och säga god natt och sluta blogga för idag/natt. Bloggar självklart mer imorgon. :)
//Sofia 

Sagan om ringen

Nu är sagan om ringen på tv.
sagan om ringen: Konungens återkomst tror jag de är. Men för er som vill se så är de på nelonen. Annars så kommer de att sända alla tre filmerna nu i jul. För er som vill se. Jag tänker i alla fall titta på de två jag inte har sett. Om jag minns ;) haha kan lägga upp tid tablå på när och var de sänds om nån vill se på dem. Rekommenderas att se om man inte har sätt som mina kompisar säger " det hör till allmänbildningen att ha sett/att se på sagan om ringen" haha :) jag har tvingats att se första och sen var jag på The Hobbit med knasarna haha :D 
//Sofia 

Hihi

Haha har nyss tittat på fem myror är fler än fyra elefanter haha de kom fram till att myrorna är en fler än elefanterna hahah tänk att man älska deher programmet när man var liten jag har till och allfarväg filmer om inte tre hahah ;) en nu ska jag göra nåt vettigt. Måste göra nåt för det är kallt i mitt rum förutom om man är vid batteriet vid sängen ;)
//Sofia 

Ridsport

Nu är det värdscuphoppning på tv:n i SVT1 för de som är intresserade:)

:/

Dålig iPod bild på de jag sku fota men it's gone now :/ men de kanske kommer imorgon också.

Foto

Jag har planer på att gå ut och fota och sen få lite julstämning på bloggen. De e mina planer men ska ladda kameran först. :P

Julen närmar sig...

Ja då var det den 22.12 nu då. Bara tå dagar vevar till julafton.  Idag har vi annars haft besök från Vasa. Men de åkte hem för en halv timme sen kanske. Idag är de i alla fall kallt som igår. -21 grader kallt va de på morgonen när de kom. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Vet inte om jag ska gå ut och fota nå eftersom de är kallt men de är fint väder. Sen gick ju inte värden under igår så jag lever ju fortfarande ;) men eftersom jag är inne på iPod:en så kommer de inga bilder i detta inlägg. Kanske jag tar nån bild av de jag fick igår av två kompisar och en som är assistent eller va de nu heter åt lillebror. Annars har jag ett par skor som ligger och skräpar ifall nån vill köpa. Kommentera i så fall om du är intresserad. Jag uppdaterar mera sen senare. Ha en fortsatt bra dag.
//sofia

Julen närmar sig!

Julklapparna är paketerade bara ett par vantar som jag ska göra så är jag helt klar inför julafton. De är julfest ikväll men jag tänker inte åka dit. Jag skulle ha kunnat åka dit med J men jag stannar hemma denna gång. Jag funderar på vad jag ska skriva om som är intressant att läsa och läsvärt. Men jag kommer inte på nåt. Sominös fråga till er är: Vad vill ni läsa om i bloggen? Skriv förslag på detta inlägg. 
Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Nåja nått hittar jag väll på. 
//Sofia 

Jullov<3

Ju, nu har man jullov :) jag fick klart alla vantar i går kväll kl:02.11 tack och lov bara två par vantar kvar då att virka.  Tack för de fina julklapparna Sofia och Ellinor :)  annars så ska ju värden gå under idag ;) men jag tror inte ett skvatt på de. För då skulle de synas på nåt sätt att värden håller på att gå under. Nu ska jag äta en jullimpskiva till eftersom jag inte har ätit nåt idag förutom en bränd bulle i skolan ;) jag kommer säkert att uppdatera nu på jullovet mer eftersom de finns mer att skriva om nu än en vanlig vardag. Jag hoppas ni får ett bra jullov alla! 
//Sofia 

Vintern är här

Samma tid förra året hade vi ingen snö än och nu har vi massor ellder så det räcker till i alla fall. Jag har inte nån julstämning ännu och de är en vecka till julafton ;) Men kanske den kommer. Jag tänkte dela med mig av min önske lista så att tomten ser vad jag vill ha i mina paket i år ;)
 
1. Ny mobil (HTC one X)
2. Nytt objektiv (Canon 55-250mm)
3. Pengar ( om man nu kan önska det) ;)
4. Kamera väska
5. 2½ men film (nyaste)
6. Helsingfors resa efter julen (vet redan vi ska åka)
 
Jaa, de var väll allt tror jag ;) Tre av dessa saker vet jag redan att jag får ;) Kommer inte att avslöja ännu utan ni får vänta och se. Kommer säkert att lägga upp några bilder sen av julklapparna. Jag har glömt att julpynta sen två år tillbaka så de kanske vore på tiden att göra de sätta fram några tomtar jag har gömt undan i skåpen. Men jag har ju i alla fall en stjärna i mitt fönster som lyser så jag inte kan sova ;P Nåja jag ska väll bli van me den också:P 
Jag håller på att få spunk me min mobil den bara hakar upp sig och är almänt irriterande så jag skulle kunna kastaden i golvet tills den gav upp men eftersom den är en Nokia så är de inte så änkelt att söndra den :( Om ni söker en hållbar mobil köp en nokia.
//Sofia

I vinter tid!

Ju jag var väldigt aktiv på lektionerna idag ;) Första timmen hade vi matte men eftersom vi inte hade nån lärare eftersom hon skulle och öva julfest med 8:orna så jag gjorde inte et shit. Sen hade vi samhällslära och där gick vi igenom några frågor diskuterade en massa onödiga saker vi brukar göra och sen spelade vi ett spel som är obegripligt hahah i ca. 10 min sen va de mat. Juu sen började de lektionerna man bara slappar ;) Vi var i datasalen i två lektioner och jag gjorde inte så mycket.. satt bara och försökte komma på 10 frågor till frågesporten vi inte hade;) och googlade en massa onödigt :P Nu sitter jag i min säng och försöker virka färdigt vantar som ska vara klara på fredag eftersom de ska bli julklappar ;) De går ju sisådär :P hahah här kommer ett smakprov på hur de kan se ut...
jo men jag har inte orkat fästa trådarna så därför syns trådar lite här å där;)
//Sofia

I skolan

Tjenixen :D
Jo jag vet jag är väldigt aktiv här men nu före jul så har jag väldigt mycket att göra ;) Jag ska ha virkat ännu 2½ par vantar före fredag. Just nu sitter jag i datasalen. Vi har tillval nu och jag har nåt som heter företagsfostran? eller nåt liknande men jajaj jag och Sofia. Här kommer en hälsning från henne ;)
 
HEEEEEEEEEEEEJ! :D typ just söis joo... uhm... hej?! I'M SUPER, thanks for asking. annars så vet ja nu int men för att verka intelligent så fyller ja deher tomma space:et med massa text så att inte ni fattar att jag egentligen bara babblar så typ joo.... *kram* asdfghjkl, hiddles e bäst. och the hobbit också. fast de tycker int Sofia som i Sofia som har denhär bloggen men det struntar jag i, nu har jag verka smart och skrivi megajättesupermycket text så att joo... HEJ.<3
 
Joo ehem.. nu ska jag hitta på 10 frågor som vi ska ha till en frågesport såå jaa jag skriver väll nångång senare... 
Ha de bäst!
//Sofia och Sofia
 

Surfar runt

Hej hopp. 
Sitter i min säng och surfar runt på surfplattan. Jag har igentligen inget att skriva om men jag skriver ändå ;)
jag har spelat några spel jag ladda ner till iPad:en igår kväll. Ska kolla om de finns några andra roliga spel att ladda ner ;) ska kanske gå och spela Wii sen senare om jag inte hittar på nåt annat. Om de är nån som vill komma över så kan ni ju skicka en kommentar eller nåt. :P 
//Sofia 

Rubriks brist

Sitter i soffan och tittar på tv nu. Jag är i vardagsrummet och ser på så mycket bättre tror jag de heter. Ska ännu dricka te och kanske se på nån film eller så spelar jag Wii en stund får se vad jag hittar på. Om ni har några film tips så får ni gärna kommentera på detta inlägg. :)
//Sofia 

Resultatet

Här kommer resultatet på de jag gjorde :)

Ägg stekning

Ägg stekning på g. Kom nyss in från att ha varit ut med hunden. Nu står jag här och steker ägg och försöker blogga utan att bränna äggen :P haha de går nog helt okej. Jag vet inte ännu vard jag ska hitta på ikväll annat än äta ägg och dricka te. Oj, kanske man skulle ilägga på te vattnet också så skulle de gå fortare att få de färdigt haha ;) kommer säkert uppdatera mycket ikväll som tidsfördriv ;) nu ska jag svänga ägget annars bränns den.
//Sofia 

I brist på annat...

Så tänker jag nu uppdatera. Jag ska nu gå ut med en svart filur med fyra ben som är6år gamma :P kan ni gissa vem de är ;) jag uppdaterar senare när jag  kommer in tillbaka. Så vi hörs. Adjö :)
//sofia

Jul

Hej bloggen! 
Jag vet att jag inte har bloggat på flera veckor men de är för att jag inte har haft lust att blogga överhuvudtaget så de är därför jag inte har uppdaterat bloggen. Jag bloggar från iPad:en nu igen. Men jag funderar på att ta blogg paus ett bra tag och se då om jag vill fortsätta blogga eller om jag lägger ner bloggen helt. Ni får gärna kommentera vad ni tycker. 
Jag är ensam hemma så jag har varit och hälsat på farmor på samma gång tog jag med två tidningar och en 1kg julskinka. Jag åt där för jag hade ingen aning om vad jag skulle äta. Jag bakade även en sats muffinsar när jag var där. Jag virkade färdigt min 12:e vant så nu har jag 6-7st kvar att virka på två veckor. Jag hoppas att Jag hinner klart med alla vantar. Just nu sitter jaga vid köksbordet och spelar spel på iPad:en. Haha riktikt roligt faktiskt. Funderar på att gå och spela lite på Wii sen senare när jag få göra vad jag vill. Muhahjag ska jag ladda denna sak och kanske steka nåt ägg åt mig. Jag har två timmar och 30minuter på mig innan jag ska ut med doggen. Vem vet kanske jag skriver mer senare i kväll om jag har nåt att skriva om. Oj, va de blev ett långt inlägg.
//Sofia



RSS 2.0